Ylioppilaskuvaukset

Ylioppilaskuvaus on parhaimmillaan taidetta.

YO-lakin saaminen on nuoren saavutus, joka ansaitsee tulla ikuistetuksi ammattilaisen kuvaamana. Omaa lakkiaisjuhlaa korostava kuvamuisto luodaan asiakkaan kanssa yhdessä ideoiden ja parasta toteutustapaa etsien. Joskus tyyli löytyy herkästä yläsävykuvasta, joskus perinteisestä, klassiesta pohjoisikkunavalosta, joskus taas sääntöjä rikkovasta – rajustakin – valaistuksesta, valoista ja varjoista, jopa siluetista!

Tässäkään kuvauksen lajissa ei sovi unohtaa miljöötä ja luontoa, joka tarjoaa henkilökuvauksiin aivan omat ulottuvuutensa.

Hyvä ylioppilaskuva huokuu kuvattavan persoonaa korostavia ilmeitä, eleitä, pikku maustein (henkilökohtainen rekvisiitta: korut, vaatteet, esineet, lemmikit) esiin nostettuja nyansseja, sielukkuutta, arkisuutta tai arvokkuutta ja aina myös kuvattavan ikää. Sävyjen säädöillä, väreillä, mustavalkoisuudella tai rajauspelkistyksellä kuvaan luodaan yksilöllinen tunnelma ja sanoma.

Ammattilaisen ottama ja pieteetillä valmistama ylioppilasmuotokuva on viesti koko suvulle. Loistavasti toteutettua yo-henkilökuvaa jaksaa katsoa ja tarkastella yhä uudelleen.

Tervetuloa ideoimaan kanssamme oman ylioppilaskuvasi sisältö ja sanoma juuri sellaisena kuin olet!